Järnbruket Mama

JÄRNBRUKET MAMA MED ANNA TROIJE

Hej! Kul att du tagit dig ett steg närmare en rolig träningsperiod med Järnbruket Mama.

Här ligger fokus på ditt välmående genom att träna för att komma igång igen, bli starkare och få bättre kondition. Det gör Järnbruket Mama personligt, exklusivt, effektivt och framför allt roligt.

Tillsammans med mig får du 6 veckor à 2ggr/vecka med rolig, varierande och utmanande träning, maxgräns på 8 deltagare minimum 5 deltagare för att gruppen ska bli av. Fyller vi en grupp finns det möjlighet att utöka med en grupp till direkt efter.

Träningsprogrammet du följer är specifikt framtaget av mig för kroppar som återhämtar sig efter en graviditet. Träningen genomförs i cirkelform i 3 varv med 8 övningar per tillfälle. Träningen kommer bestå av kondition, styrketräning med fokus på: ben, bål, rumpa, rygg samt balansträning. Vi använder kroppen som motstånd alternativt lättare vikter/gummiband.

Det finns inga krav på förkunskaper eller tidigare träning och du får hela tiden personligt stöd och vägledning. Alla kan verkligen vara med, men du bör inte delta tidigare än 8 veckor efter förlossning och återbesök hos barnmorska. Barn får gärna följa med till järnbruket och vara nära under träningen men kommer inte vara med i träningen. Så om du har ett yngre barn ta gärna med en filt/vagn. Till äldre barn kan det vara bra att ta med sig något annat för dom att sysselsätta sig med. Skötbord finns i lokalen.

Om mig

Mitt namn är Anna Troije. Jag är mamma till William 4,5 månader, har en kandidatexamen i sjukgymnastik och är coach på Järnbruket. Jag har en bakgrund inom friidrotten där jag tävlade på junior-SM nivå. Jag har genomfört en svensk klassiker och åkt Vasaloppet två gånger, senast 2020. Tillsammans med mig kommer du påbörja resan mot ditt starkaste jag.

Jag hoppas att du känner dig lika taggad som jag, snart kör vi igång!


INFO

Dagar: Tisdagar och fredagar 23:e mars 2021 - 30:e april 2021 

Tid: kl.10.00 - 11.00

Plats: Järnbruket, Grevegatan 27A, Tierp

Pris: 1999:-

Är det fullt? Fyll i väntlistan längst ner på sidan så får du veta när nästa grupp startar före alla andra!
 

Vill du veta mer eller undrar något är det bara att skriva några rader till mama@jarnbruket.se

Hoppas vi ses!

//Anna

Betalarens uppgifter

Min profil

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Välj för att gå vidare